miercuri, 8 iunie 2016

                           Teza la informatică
       Am terminat jocul la informatică!! Yaaay! La început ne întrebam cât de greu poate să fie? Ei bine a fost destul de greu și nu numai jocul în sine dar și faptul că nu aveam unde să ne întâlnim toate ca să putem lucra, așa că soluția a fost sala de clasă. A doua problema a fost când să rămânem după școală, dar până la urmă ne-am descurcat.


      La început toate eram vesele pentru că bineînteles, în sfârșit ne apucasem de treabă.Hai să să spunem că nu ne-a luat mult timp să realizăm ce înseamnă să faci un joc și sunt sigură că imaginile sunt destul de expresive încât să poată fie dedus cum s-a desfășurat totul.







  După multă muncă și multe după-amieze petrecute la școală am finalizat jocul și pot să spun ca expresia de bucurie, de victorie a Alexandrei la terminarea tezei este de neprețuit.







 Încă ceva: Alexandra(șefa noastră de echipă) îți mulțumim pentru răbdarea de care ai dat dovadă cu noi(a fost imensă) și meriți un rând de aplauze din partea noastră pentru că ai fost lipiciul ce ne-a ținut împreună.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu